Så mye kan du spare på strømregninga ved å velge Sebo

Vinterens strømpriser kom som et sjokk på de fleste, og skal vi tro enkelte eksperter kan dette bli den nye normalen. Fokus på strømsparing når du skal bytte bolig vil være viktig for din økonomi både i dag og i framtiden.


(I vår artikkelserie «Mye å spare på å velge Sebo», setter vi søkelys på hva du kan spare ved å velge en bolig fra Sebo.)


Ved å flytte fra en enebolig til en ny leilighet kan du spare store summer på oppvarming. Men visste du at du kan spare ytterligere tusenlapper ved å velge en Sebo-bolig?


Du kan spare opptil 80% av oppvarmingskostnaden

I en normal husstand går ca 75% av strømkostnadene til oppvarming og varmtvann. I en Sebo-bolig blir både boligen og varmtvannet varmet opp gjennom luft til vann-teknologi. Det er en teknologi som gir inntil 80 % i besparelser for beboerne på oppvarming og varmtvann.


Dette er bare én av måtene vi i Sebo tar valg for deg, som vil spare deg for tusenvis av kroner i året.


Så når du står overfor det store valget å bytte bolig, har du store summer å spare på å velge Sebo.

Se hvor mye du kan spare på å flytte i en Sebo-leilighet:

kostnader strøm bolig sebo

I tillegg til besparelsene ved å flytte i ny leilighet med lavenergi-standard klasse B (tilnærmet passivhus-standard), kan du spare ca kr. 7 500,- ekstra i året bare på velge Sebo.

Du kan spare 5 300 kWh / ca kr. 7 500,- pr år på å flytte til en ny Sebo leilighet sammenlignet med en annen ny leilighet med kun elektrisk oppvarming/vannbåren varme med kolbe! 

*141,5 øre pr kw/h (snittpris pr kw/h inkl nettleie og avgifter, fratrukket strømstøtte, for husholdninger 3.kvartal 2022 iflg SSB). 


Kilder:


Salgs- og markedsjef

Ivar-André Årstadvold-Pedersen

E-post: 461 91 655

Tlf: ip@seboboliger.no