Kvalitetsboliger sentralt i Verdal

KASSEFABRIKKVEGEN TRINN 1
VERDAL

Gåavstand til alt Verdalsøra har å by på - samtidig som man bor behagelig tilbaketrukket! Kassefabrikkvegen er et kvalitetsprosjekt med forhøyet standard med blant annet lysgrå og moderne eikeparkett fra Kährs på gulv og mosaikkfliser på bad. Fasaden er kledd i med MøreRoyal kledning.

Et godt sted å bo

NESSJORDET
STRAUMEN

Nyt morgen- og kveldskaffen i en innglasset balkong. Her kan du ta en spasertur til en av Inderøyas særegne spisesteder. "Tøffelavstand" til Rema 1000, vinmonopolet og andre butikker.

Bo i hjertet av Namsos

STRANDVEGEN
NAMSOS

Midt i hjertet av Namsos planlegges 24 flotte leiligheter sentralt på Vestre Havn i Namsos. Bygget oppføres i to(tre) etasjer med mulighet for kjøp av carport med bod. Leilighetene har størrelser fra ca. 66 til ca. 103 kvadratmeter, pluss vestvendte balkonger. Nytt, lettvint og lettstelt er et gjennomgående tema for leilighetene i Strandvegen 7. For deg betyr dette minimalt med vedlikehold og en enklere hverdag. Første byggetrinn med åtte leiligheter.

Fantastisk utsikt over Eidsbotn

SØRLIA TRINN 1-3
LEVANGER

En helt ny og helhetlig boligpark, med en kombinasjon av leiligheter og familieboliger. Nydelig utsikt, romslige verandaer og egen carport er noen av de mange fordelene med å bosette seg i Sørlia Boligpark.