Nærmere fjorden kommer du ikke

BØRGIN SJØSIDE
STRAUMEN

Du lander litt når du kommer til Børgin Sjøside. Luften er frisk, med et svakt hint av salt. Støyen er langt borte, sjøen så nær. Nå kan du slå deg ned i vannkanten – og starte hver dag med utsikt mot det glitrende blå fra din nye leilighet på Børgin Sjøside på Straumen.

Her får du muligheten til å kjøpe deg en leilighet helt i sjøkanten av Borgenfjorden på Straumen, her er du nabo med sjøen, samtidig som Straumens tilbud av underholdning, shopping, bespisning og kulturtilbud kun er en behagelig gåtur unna.

I prosjektet finner du 10 leiligheter fordelt på bygg A og C. Alle leilighetene vil ha en påkostet standard og 4 av leilighetene vil strekke seg over 2 etasjer med takterrasse og en fantastisk utsikt.

Kvalitetsboliger sentralt i Verdal

KASSEFABRIKKVEGEN TRINN 1
VERDAL

Gåavstand til alt Verdalsøra har å by på - samtidig som man bor behagelig tilbaketrukket! Kassefabrikkvegen er et kvalitetsprosjekt med forhøyet standard med blant annet lysgrå og moderne eikeparkett fra Kährs på gulv og mosaikkfliser på bad. Fasaden er kledd i med MøreRoyal kledning.

Et godt sted å bo

NESSJORDET
STRAUMEN

Nyt morgen- og kveldskaffen i en innglasset balkong. Her kan du ta en spasertur til en av Inderøyas særegne spisesteder. "Tøffelavstand" til Rema 1000, vinmonopolet og andre butikker.

Bo i hjertet av Namsos

STRANDVEGEN
NAMSOS

Midt i hjertet av Namsos planlegges 24 flotte leiligheter sentralt på Vestre Havn i Namsos. Bygget oppføres i to(tre) etasjer med mulighet for kjøp av carport med bod. Leilighetene har størrelser fra ca. 66 til ca. 103 kvadratmeter, pluss vestvendte balkonger. Nytt, lettvint og lettstelt er et gjennomgående tema for leilighetene i Strandvegen 7. For deg betyr dette minimalt med vedlikehold og en enklere hverdag. Første byggetrinn med åtte leiligheter.

Fantastisk utsikt over Eidsbotn

SØRLIA TRINN 1-3
LEVANGER

En helt ny og helhetlig boligpark, med en kombinasjon av leiligheter og familieboliger. Nydelig utsikt, romslige verandaer og egen carport er noen av de mange fordelene med å bosette seg i Sørlia Boligpark.