FJÆREGATA

Lekre leiligheter et steinkast unna Solsiden!

Sameiet Fjæregata 1 vil bestå av totalt 10 leiligheter, fordelt over 5 etasjer. Her kan du velge mellom 2- og 3 roms leiligheter fra 1 til 5 etasje. I 4 etasje er det felles takterrasse.

Leilighetene ligger flott til i blindvei i en av byens mest populære boligområder, med kort gangavstand til sentrum og Solsiden. Fjæregata er en av de nærmeste gatene på Lademoen, mot Solsiden, og man bruker kun et par minutters gange til byens flotte restauranter og utesteder.

Kort avstand til alt!

Det ligger matvarebutikk 2 minutt fra boligene. Solsiden ligger innen et par minutters gange, og her finner man alt fra dagligvare (søndagsåpent), klesbutikker, apotek, bakeri, 3T treningssenter, SIT treningssenter, vinmonopol, flotte restauranter og caféer på dagtid og muligheten til et flott uteliv på kveldstid. Til Trondheim Torg går man på ca. 15 - 20 min.

Koselige Lademoen park ligger i umiddelbar nærhet. Det er videre kort gåavstand bort til Ladestien (1,4 km), hvor man finner fine turmuligheter. Langs Ladestien ligger det flere badeplasser, blant annet Korsvika.

BI og Dronning Maud er en spasertur unna leiligheten, NTNU Gløshaugen og St. Olavs Hospital når man til sykkel på 10 minutter.

Bydelen har også godt med kulturelt liv gjennom kafeen Ramp, Mellomveien, kunststudioer, Trikkestallen skatehall, klatresenter og Verkstedhallen konsertarena. Kvalitetsrestauranten Credo har også flyttet på Lilleby, kun 10 min gange unna.

Sebo kvaliteter

Små detaljer utgjør en stor forskjell. Hva inngår egentlig i et boligkjøp? I en bolig fra Sebo er du garantert nøye utvalgte løsninger både ut- og innvendig for. Dette kaller vi Sebo-kvaliteter. Vær bevisst på hva du investerer vi.

BAD_gull

Kvalitetsbad med dusjhjørne

VINDU_gull

Vindu med
passivhusstandard

KJØKKEN_gull

Fullkomment
kjøkken

GULV_gull

Varme i gulv

FASADE_gull

Ferdigbehandlet
fasade

DØRER_gull

Dempelister
i dører

KJØKKEN

Kjøkken leveres alltid med alle hvitevarer integrert. Det er komplett og klart til bruk. 

Kjøkkeninnredning leveres fra Røskaft. Kjøkken er designet av interiørdesigner og leveres i et moderne eikeuttrykk. Integrerte hvitevarer (platetopp, stekeovn, kjøl-/ fryseskap, oppvaskmaskin).

VEGG

Himling er generelt utført med malt betonghimling. Overflatene blir av malt betong/gips. Takhøyden i nedforet areal og på bad og gang/entre vil avvike i forhold til resten av leiligheten.

Fasaden leveres ferdigbehandlet. Kledningen er grunnet og malt. Rekkverk krever mindre vedlikehold.

Baderomsvegger leveres med flis. Øvrige vegger av malt gips / lakkert betong.

VINDU

Vinduene har passivhusstandard. Det betyr at varmen holder seg bedre i boligen.

GULV

Alle gulv leveres i materialet av høy kvalitet og holder en behagelig temperatur med vannbåren oppvarming.