Bo ved bryggekanten

LEVANGER BRYGGE, TRINN 2
LEVANGER

Ingenting er mer beroligende enn bølgeskvulp mot land, eller friskere enn duften av salt sjø. Dette blir hverdagskost for deg som flytter inn i den blå sonen på Levangers vestkant - i et hjem på bryggekanten.

Levanger Brygge trinn 2 består av 27 enheter i fra 52-112 kvm BRA hvor alle leilighetene disponerer parkeringsplass i kjeller.

Byggets fasade er utformet slik at man får private uterom og best mulig utsikt. Ved ferdigstillelse vil trinn 2 innlemmes i trinn 1 som består av 2 hus.

Sentralt og familievennlig

KROKEN HAGE, TRINN 4
VERDAL

Siden de første beboerne flyttet inn i 2018 har Kroken Hage vært et etterspurt og attraktivt prosjekt i Verdal. Hver leilighet har egen romslig balkong, egen P-plass i garasjekjeller og kvaliteter du skal forvente av en ny leilighet. Det flotte hageområdet er med på å skape en ekstra trivselsfaktor rundt ditt nye hjem.

Kroken Hage har sentral beliggenhet i Verdal. Herfra har man nærhet til alt av sentrumsfunksjoner som butikker, legesenter, jernbane, offentlige kontorer, parker og skoler. I tillegg finnes fine turområder i umiddelbar nærhet, blant annet den flotte elvepromenaden som strekker seg fra Trones til Stiklestad.

Et steinkast unna Solsiden

FJÆREGATA
TRONDHEIM

Leilighetene i Fjæregata 1 ligger flott til i blindvei i en av Trondheims mest populære boligområder, med kort gangavstand til sentrum og Solsiden. Fjæregata er en av de nærmeste gatene på Lademoen, mot Solsiden, og man bruker kun et par minutters gange til byens flotte restauranter og utesteder.

Nærmere fjorden kommer du ikke

BØRGIN SJØSIDE
STRAUMEN

Du lander litt når du kommer til Børgin Sjøside. Luften er frisk, med et svakt hint av salt. Støyen er langt borte, sjøen så nær. Nå kan du slå deg ned i vannkanten – og starte hver dag med utsikt mot det glitrende blå fra din nye leilighet på Børgin Sjøside på Straumen.

Her får du muligheten til å kjøpe deg en leilighet helt i sjøkanten av Borgenfjorden på Straumen, her er du nabo med sjøen, samtidig som Straumens tilbud av underholdning, shopping, bespisning og kulturtilbud kun er en behagelig gåtur unna.

I prosjektet finner du 10 leiligheter fordelt på bygg A og C. Alle leilighetene vil ha en påkostet standard og 4 av leilighetene vil strekke seg over 2 etasjer med takterrasse og en fantastisk utsikt.

Sjø og strand "i hagen"

VIKHAMMERSTRAND
VIKHAMMER

Dette er Vikhammers indrefilet. Skråningen som gir alle boliger den fengslende utsikten, og nå har du muligheten til slå deg til ro ved sjøkanten på Vikhammer.

Mange har allerede kjøpt seg ny bolig her og nå er det din tur til å realisere drømmen om ny bolig ved strandkanten. Boligområdet blir både trygt og familievennlig. Det er eksempelvis lagt stor vekt på å skape en sammenhengende grøntstruktur mellom tunene, slik at barn kan leke i trygge omgivelser, samtidig som det er gode forbindelser til veier utenfor området. Hva målgrupper angår blir boligene tilpasset til både behov og livsfaser, slik at både par eller enslige i ulike aldersgrupper skal kunne finne akkurat sin drømmebolig på Vikhammerstrand.

Løkka i livet!

PRÆRIEN
VERDALSØRA

Noen av oss drømmer om å bo litt enklere og bruke tiden på annet enn snømåking, plenklipping og vedlikehold, men har ikke valgt å flytte fra nabolaget vi trives så godt i og kanskje har bodd i flere år. På Prærien kan du se fram til gode dager ute og inne. Akkurat her, med utsyn til livet og nabolaget, får du tid til å «nyt stunda» i hverdagen. Det her blir løkka i livet!

Prærien er 21 nye og effektive leiligheter fra 54-86 kvm. De aller fleste leilighetene ligger sør- eller vestvendte med store og solrike balkonger. Bygget har tre etasjeplan med en opphøyet første etasje.

Solrike boliger på Nesset

STAUPSLITOPPEN, hus B
NESSET

Overgang til ny bolig gir forventninger! På Staupslitoppen er det derfor lagt vekt på at du skal trives, og at det er her du får den gode følelsen. Her vil du nyte godt av leilighetens lyse og gode romfølelse, med store vindusflater og rene linjer. Når du velger en bolig fra oss kan du forvente kvalitet, høy standard og moderne løsninger.

Staupslitoppen byr på flotte og solrike leiligheter i landlige omgivelser med nydelig utsikt, integrerte hvitevarer, parkeringskjeller og romslig bod.

Moderne leiligheter i rockebyen

PETER ØIENS GATE TRINN 2
NAMSOS

Vi ønsker deg velkommen til 5 moderne leiligheter i Peter Øiens gate trinn 2.

Prosjektet består av 3- til 4-roms leiligheter fra 59 til 86 kvm. Leilighetene kommer med gode uteplasser, egen parkeringsplass i 1. etasje med tilliggende bod og videre heisadkomst til leilighetene.

Her bor man sentralt med gangavstand til alt man ønsker seg. I nærheten finner du blant annet: Ullvaren kafe, dagligvarebutikk, apotek, kino, restauranter og Namsos Storsenter.

Leilighetene leveres nøkkelferdige - her kan du flytte rett inn!

Bo i hjertet av Namsos

STRANDVEIEN 7 TRINN 2
NAMSOS

Midt i hjertet av Namsos gir vi deg nå muligheten til å realisere boligdrømmen din. Strandvegen 7 planlegges med 24 flotte leiligheter sentralt på Vestre Havn i Namsos. Bygget oppføres i to(tre) etasjer med mulighet for kjøp av carport med bod. Leilighetene har størrelser fra ca. 66 til ca. 103 kvadratmeter, pluss vestvendte balkonger.

Nytt, lettvindt og lettstelt er et gjennomgående tema for leilighetene i Strandvegen 7. For deg betyr dette minimalt med vedlikehold og en enklere hverdag. Første byggetrinn med åtte leiligheter.

Salgssuksessen ved sjøen

VESTRE HAVN TRINN 2
NAMSOS

Vestre Havn ligger sentralt i Namsos. Trinn 2 består av et bygg med 15 moderne leiligheter som oppføres i 3 etasjer som en forlengelse av bygningsmassen som er under oppføring ifbm. Trinn 1 av prosjektet som har 12 leiligheter. Bygget har heisadkomst til alle leiligheter. Leilighetene har størrelser fra ca. 68 til ca. 93 kvadratmeter, pluss balkonger. Alle leilighetene i prosjektet går over 1 plan og leveres med 2 eller 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, gang, bod og carport.