Et steinkast unna Solsiden

FJÆREGATA
TRONDHEIM

Leilighetene i Fjæregata 1 ligger flott til i blindvei i en av Trondheims mest populære boligområder, med kort gangavstand til sentrum og Solsiden. Fjæregata er en av de nærmeste gatene på Lademoen, mot Solsiden, og man bruker kun et par minutters gange til byens flotte restauranter og utesteder.

Løkka i livet!

PRÆRIEN
VERDALSØRA

Noen av oss drømmer om å bo litt enklere og bruke tiden på annet enn snømåking, plenklipping og vedlikehold, men har ikke valgt å flytte fra nabolaget vi trives så godt i og kanskje har bodd i flere år. På Prærien kan du se fram til gode dager ute og inne. Akkurat her, med utsyn til livet og nabolaget, får du tid til å «nyt stunda» i hverdagen. Det her blir løkka i livet!

Prærien er 21 nye og effektive leiligheter fra 54-86 kvm. De aller fleste leilighetene ligger sør- eller vestvendte med store og solrike balkonger. Bygget har tre etasjeplan med en opphøyet første etasje.

Sjø og strand "i hagen"

VIKHAMMERSTRAND
VIKHAMMER

Dette er Vikhammers indrefilet. Skråningen som gir alle boliger den fengslende utsikten, og nå har du muligheten til slå deg til ro ved sjøkanten på Vikhammer.

Mange har allerede kjøpt seg ny bolig her og nå er det din tur til å realisere drømmen om ny bolig ved strandkanten. Boligområdet blir både trygt og familievennlig. Det er eksempelvis lagt stor vekt på å skape en sammenhengende grøntstruktur mellom tunene, slik at barn kan leke i trygge omgivelser, samtidig som det er gode forbindelser til veier utenfor området. Hva målgrupper angår blir boligene tilpasset til både behov og livsfaser, slik at både par eller enslige i ulike aldersgrupper skal kunne finne akkurat sin drømmebolig på Vikhammerstrand.

Siste byggetrinn i Kroken Hage - salgssuksess!

KROKEN HAGE SIGNATUR

Nå bygges endelig trinn 5 i Kroken Hage. Kroken Hage Signatur setter er verdig punktum for dette flotte boligprosjektet! Her kommer 16 nye romslige leiligheter med store balkonger, parkeringskjeller med heis og et fantastisk felles uteområde.

Etterspørselen i Kroken Hage har vært stor, og vi gleder oss til å fortelle at videre utbygging nå er i gang. Det lønner seg å være raskt ute med å melde interesse.