Totalpris inkl. omk.

Kr. 3.576.960 – 3.776.960 ,-

Areal

76 - 126 m²

cropped-BS_Logo_Web

Du lander litt når du kommer til Børgin Sjøside

Luften er frisk, med et svakt hint av salt. Støyen er langt borte, sjøen så nær. Nå kan du slå deg ned i vannkanten – og starte hver dag med utsikt mot det glitrende blå fra din nye leilighet på Børgin Sjøside.

Her får du muligheten til å kjøpe deg en leilighet helt i sjøkanten av Borgenfjorden på Straumen, Her er du nabo med sjøen, samtidig som Straumens tilbud av underholdning, shopping, bespisning og kulturtilbud kun er en behagelig gåtur unna.

I prosjektet vil du finne 10 leiligheter fordelt på bygg A og C. Alle leilighetene vil ha en påkostet standard og 4 av leilighetene vil strekke seg over 2 etasjer med takterrasse og en fantastisk utsikt.

Beste tomta i by'n

Børgin Sjøside er sentralt plassert i Straumen sentrum, med nærhet til det meste. Dette er stedet for deg som ikke ønsker å måtte velge - eller velge bort. Her er du nabo med sjøen, samtidig som Straumens tilbud av underholdning, shopping, bespisning og kulturtilbud kun er en behagelig gåtur unna.

På sørsiden av Straumbrua ligger Sundsand, et offentlig friområde med en flott badestrand. Området innbyr til turmulighetermed bl.a. en fint tilrettelagt joggesti.

Sebo kvaliteter

Små detaljer utgjør en stor forskjell. Hva inngår egentlig i et boligkjøp? I en bolig fra Sebo er du garantert nøye utvalgte løsninger både ut- og innvendig for. Dette kaller vi Sebo-kvaliteter. Vær bevisst på hva du investerer vi.

BAD_gull

Kvalitetsbad med dusjhjørne

VINDU_gull

Vindu med
passivhusstandard

KJØKKEN_gull

Fullkomment
kjøkken

GULV_gull

Varme i gulv

FASADE_gull

Ferdigbehandlet
fasade

DØRER_gull

Dempelister
i dører

GULV

Alle gulv leveres i materialet av høy kvalitet og holder en behagelig temperatur med vannbåren oppvarming.

Gulv på bad/vask, bod/teknisk (ikke bod/teknisk i loftetasje) og inngangssone leveres flislagt. Øvrig rom i leilighet leveres med eikeparkett.

VINDU

Vinduene har passivhusstandard. Det betyr at varmen holder seg bedre i boligen.

Vinduer og balkongdører leveres som vedlikeholdsfrie aluminiumsbelagte trevinduer (på ytterside) i passivhusstandard (U verdi snitt 0,8)

Ytterdør leveres som tett slett dør med kikkerthull.

KJØKKEN

Kjøkken leveres alltid med alle hvitevarer integrert. Det er komplett og klart til bruk. 

Kjøkkeninnredning er designet av interiørdesigner og leveres i et moderne uttrykk Plassering av ventilasjon, sluker og vanntilførsler er fast og kan ikke endres. Det leveres integrert platetopp, stekeovn, kjøl-/ fryseskap og oppvaskmaskin.

VEGGER

Vegger av tre/gips males iht fargepalett fra interiørdesigner. Baderomsvegger leveres med flis.

Fasaden leveres ferdigbehandlet. Kledningen er grunnet og malt. Rekkverk krever mindre vedlikehold. 

DØRER

Alle dører leveres med dempelist. Det reduserer støy fra rom til rom.

Innvendige dører leveres som kompaktdører av god kvalitet (Swedoor stable eller tilsvarende) med dempelist på karm. Lyse/hvite, glatte dørblader med vridere og beslag av stål, samt hvitmalte karmer og gerikter.

Ta kontakt med megler

Tor morten olsen

Eiendomsmegler

Tor Morten Olsen