Strandvegen Namsos

24 prosjekterte leiligheter på Vestre havn i Namsos. Leiligheter fra 66 kvm til 103 kvm, alle med carport.

Se prosjektet sin hjemmeside
Kontakt ossMeld interesse
Se bilder
Se video
Se prosjektet på finn.no

Kort om eiendommen:

Midt i hjertet av Namsos gir vi deg nå muligheten til å realisere boligdrømmen din. Strandvegen 7 planlegges med 24 flotte leiligheter sentralt på Vestre Havn i Namsos. Bygget oppføres i to(tre) etasjer med mulighet for kjøp av carport med bod. Leilighetene har størrelser fra ca. 66 til ca. 103 kvadratmeter, pluss vestvendte balkonger. Nytt, lettvindt og lettstelt er et gjennomgående tema for leilighetene i Strandvegen 7. For deg betyr dette minimalt med vedlikehold og en enklere hverdag. Første byggetrinn med åtte leiligheter.

Standard:

Innredninger vil være ca. tilsvarende som vist på plantegninger. Endringer kan forekomme. Møblering er tegnet inn for å vise hvordan det kan innredes og er ikke inkludert. Det er imidlertid inkludert baderoms- og kjøkkeninnredninger samt garderobeskap (1 meter pr inntegnet seng).

Gulv på bad og inngangssone leveres flislagt. Øvrig rom leveres med eikeparkett.

Innervegger: Baderomsvegger leveres med flis. Øvrige vegger av betong/ tre/gips lysmalt.

Himlinger leveres i sparklet og malt utførelse - farge hvit. Der tekniske installasjoner krever det, vil det dels bli nedsenkede himlinger, dels innkassinger av kanaler og rør. Disse er ikke nødvendigvis vist på tegning. Overflatene blir av malt betong/tre/gips.

Golvlister og dørgerikter (lister) leveres ferdig malt i lys farge/eller eikelister, stiftehull vil være synlig.

Vegghengt toalett leveres i hvit porselen. Det leveres egen kran og avløp for vaskemaskin. Skapseksjoner av type hvit glatt eller tilsvarende.
Størrelse i henhold til plantegninger. Det leveres dusjhjørne med innad slående dører.

Rom som er en kombinasjon av bod/vaskerom leveres med våtromsbelegg på gulv og baderomsplater på vegg. Det leveres elektrisk gulvvarme på disse rommene.

Kjøkkeninnredning leveres med standard hvite fronter. Plassering av ventilasjon, sluker og vanntilførsler er fast og kan ikke endres. Det leveres integrert platetopp og stekeovn, samt kjøl-/ fryseskap, oppvaskmaskin.

Beliggenhet:

Sental og attraktiv beliggenhet i et alerede veletablert boligområde med nærhet til dagligvarebutikk, småbåthavn og Namsos sentrum med alle sentrumsfunksjoner.

Adkomst:

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering:

Parkering på eiendommen. Mulighet for å kjøpe carport.

Overtakelse:

Beregnet ferdigstillelse er 12-14 mnd. etter at selgers forbehold er frafalt, uavhengig av om forbehold faktisk er innfridd eller ikke. Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes etter 15mnd fra sletting av selgers forbehold.

Endelig fastsettelse av nøyaktig overtagelsestidspunkt vil ikke være avklart før utsendelse av innkalling til overtagelsesforretning
som sendes ut senest 4 uker før forretningen skal avholdes. Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger midlertidig brukstillatelse/ferdigattest, samt overtagelsesprotokoll signert av begge parter som bekrefter at overtagelse har funnet sted. En
forutsetning for at overtagelse skal kunne finne sted er at fullt oppgjør inklusiv omkostninger er bekreftet mottatt på meglers klientkonto.

Det gjøres oppmerksom på at oppgjørs- og overtagelsesdato vil kunne skje selv om det fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen i forbindelse med ferdigstillelse av de øvrige
leiligheter/fellesarealer/tekniske installasjoner. Kjøper kan ikke nekte å overta selv om hjemmelsovergang ikke er gjennomført. Kjøpesummen vil bli stående på meglers klientkonto inntil nødvendige formaliteter er på plass, ev så kan utbetaling av oppgjør skje på bakgrunn av §47 garanti.

Boligen skal leveres i byggrengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand.

Selger tar forbehold om følgende:
- At, en for selger, tilfredsstillende offentlig godkjenning i form av igangsettingstillatelse innvilges for prosjektet.
- At det selges 70 % av leilighetene slik at, en for selger, tilfredsstillende byggelånsfinansiering innvilges for prosjektet.

Selgers forbehold skal være avklart innen 01.05.2017.

Selger kan uavhengig av ovennevnte, selv velge å slette forbeholdene innen fristen selv om forbeholdene ikke er innfridd i form av tilfredsstillende salg og innvilget igangsettingstillatelse. Dette er da ikke meglers avgjørelse og ansvar, og kjøper er innforstått med at det i et slikt tilfelle er selger som bærer all
risiko for å få prosjektet realisert.

Flere bilder

Ingen bilder
- Det finnes ikke mange tomter som dette lenger
Nyheter

Vikhammerstrand skal snart få selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger. Det de alle har felles er spektakulær utsikt, gode solforhold og kort vei til alt man trenger i hverdagen.

Les mer
Levanger Brygge trinn 2 - Endelig for salg!
Nyheter

Endelig er Levanger Brygge trinn 2 ute for salg. Interessen for de nye leilighetene er stor og det er knyttet stor optimisme rundt salgsmøte på Famille mandag 2.mars kl 18! Et flott samarbeidsprosjekt med TOBB!

Les mer
Sebo deltar på årets "Boligdag på Verdal"!
Nyheter

For 3.året på rad arrangeres det Boligdag på Verdal. Og vi er selvfølgelig tilstede!

Les mer

Meld interesse

Kontakt oss

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Ivar Andre Årstadvold Pedersen
Salgs- og markedssjef
461 91 655
ip@seboboliger.no