Prærien

Velkommen til Prærien! Byggingen er vedtatt!

Se prosjektet sin hjemmeside
Kontakt ossMeld interesse
Se bilder
Se video
Se prosjektet på finn.no

Finn din bolig her!
https://heimtepraerien.no/etasje/

Løkka i livet!

Noen av oss drømmer om å bo litt enklere og bruke tiden på annet enn snømåking, plenklipping og vedlikehold, men har ikke valgt å flytte fra nabolaget vi trives så godt i og kanskje har bodd i flere år.

På Prærien kan du se fram til gode dager ute og inne. Akkurat her, med utsyn til livet og nabolaget, får du tid til å «nyt stunda» i hverdagen. Det her blir løkka i livet!

Noe for enhver smak

Prærien er 21 nye og effektive leiligheter fra 54-86 kvm. De aller fleste leilighetene ligger sør- eller vestvendte med store og solrike balkonger. Bygget har tre etasjeplan med en opphøyet første etasje.

Fra leiligheten kan du ta heisen rett ned til kjellerplanet, hvor du har egen parkeringsplass og sportsbod. Enklere blir det ikke.

Utenomhus blir det etablert et fint uteområde med sittegrupper og vannfontene. Dette er leiligheter som passer for alle: Fra nyetablerte, de midt i livet, til de godt voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe mer moderne som krever minimalt med vedlikehold.

Her har du gangavstand til sentrum av Verdal, shopping, servicefunksjoner, kafelivet og togstasjonen for de som er litt mer reiselystne.

Det å kunne bo slik - nært på livet, nytt og lettvint - gjør leilighetsprosjektet til et attraktivt og kjærkomment tilskudd på Prærien.

Historien

Bygget som står på eiendommen i dag huser gamle Innherred Boligbyggelag, det som i dag heter Boligbyggelaget Midt. Boligområdet heter Prærien og adressen er M.B. Landstads gate 1, og ligger sentralt til på Verdalsøra.

Se hva Verdal Historielag skriver om hvor dette navnet kommer fra:

(1802-1880) Magnus Brostrup Landstad var prestesønn og født på Måsøy i Finnmark. Han er en av de mest kjente kulturpersonligheter med røtter i Verdal. Det var hans far , Hans Landstad, født 5. august 1771 som førte Landstad-navnet ut i den «vide verda», som Bjarne Slapgard skrev det i Verdal Historielags Årbok for 1990.

Da Landstad var ni år gammel, flyttet familien til Telemark, hvor han vokste opp og senere fikk sitt første prestekall. Landstad er for folk flest kjent som salmedikter og redaktør for den første salmeboken i norsk språkdrakt. Unntatt i Trøndelagsfylkene og i Telemark er det kanskje få som kjenner til at han gjennom sin iherdige innsamling av norsk folkediktning, folkeminne, sagn, viser, eventyr o.a. var en pioner på sitt område.

Kilde: Verdal Historielag

Flere bilder

Ingen bilder

Meld interesse

Kontakt oss

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Ivar Andre Årstadvold Pedersen
Salgs- og markedssjef
461 91 655
ip@seboboliger.no