Børgin Sjøside

Børgin Sjøside - Nærmere fjorden kommer du ikke!

Se prosjektet sin hjemmeside
Kontakt ossMeld interesse
Se bilder
Se video
Se prosjektet på finn.no

Du lander litt når du kommer til Børgin Sjøside

Luften er frisk, med et svakt hint av salt. Støyen er langt borte, sjøen så nær.
Nå kan du slå deg ned i vannkanten – og starte hver dag med utsikt mot det glitrende blå fra din nye leilighet på Børgin Sjøside.

Ny leilighet for enhver smak

Velkommen til Børgin sjøside.

Her får du muligheten til å kjøpe deg en leilighet helt i sjøkanten av Borgenfjorden på Straumen, Her er du nabo med sjøen, samtidig som Straumens tilbud av underholdning, shopping, bespisning og kulturtilbud kun er en behagelig gåtur unna.

I prosjektet vil du finne 10 leiligheter fordelt på bygg A og C. Alle leilighetene vil ha en påkostet standard og 4 av leilighetene vil strekke seg over 2 etasjer med takterrasse og en fantastisk utsikt.

Kvaliteter vi ønsker å fremheve med prosjektet:
- Gulvvarme på stue, kjøkken, bad og gang.
- Fliser på våtrom (60x60 og 20x50)
- Fantastisk beliggenhet helt nede ved sjøen
- Carport
- Royalkledning på bygget
- God planløsning i leilighetene med fokus på kvalitet.
- Gåavstand til butikker, bakeri, slakteri, badestrand og mange andre kulturtilbud Straumen har å by på.

Beste totma i by`n?

Børgin Sjøside er sentralt plassert i Straumen sentrum, med nærhet
til det meste. Dette er stedet for deg som ikke ønsker å måtte velge - eller velge bort. Her er du nabo med sjøen, samtidig som Straumens tilbud av underholdning, shopping, bespisning og kulturtilbud kun er en behagelig gåtur unna.

På sørsiden av Straumbrua ligger Sundsand, et offentlig friområde med en flott badestrand. Området innbyr til turmulighetermed bl.a. en fint tilrettelagt joggesti.

Inderøy kommune frister med vakkert kulturlandskap, et rikt kulturmiljø og opplevelser for store og små. Her er et yrende næringsliv, spesielt i småskalabransjen, men også blant de større. Kommunen ligger plassert som en halvøy nord i Trondheimsfjorden, med to timers kjøreavstand fra Trondheim. Kulturlivet i Inderøy er preget av allsidighet, samarbeid, kreativitet og nytenkning. Kommunen ble 1996 kåret til årets kulturkommune i Norge. De ulike grendesamfunnene har stor idretts og kulturaktivitet
basert på frivillighet og dugnad. Inderøy kulturhus består av kulturdel og idrettshall. Her er det et yrende kulturliv fra morgen til kveld. Det gir verdifulle boliger å bo i, og siden selge videre.

Unik loftsetasje

I både hus A og C går toppleilighetene over to plan! Hovedetasjen inneholder alle de nødvendige rommene som kjøkken, soverom, bad og stue. Loftsetasjen blir loftstue der man får utgang til egen balkong! Unikt og veldig innbydende!

Flere bilder

Ingen bilder

Meld interesse

Kontakt oss

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Ivar Andre Årstadvold Pedersen
Salgs- og markedssjef
461 91 655
ip@seboboliger.no