Sørlia boligpark trinn 1 - 3

Leiligheter med fantastisk utsikt utover Eidsbotn fra store terrasser!

Se prosjektet sin hjemmeside
Kontakt ossMeld interesse
Se bilder
Se video
Se prosjektet på finn.no

Kort om eiendommen:

Se prosjektets hjemmeside for mer info: www.sorlia-boligpark.no

En helt ny og helhetlig boligpark, med en kombinasjon av leiligheter og familieboliger. Nydelig utsikt, romslige verandaer og egen carport er noen av de mange fordelene med å bosette seg i Sørlia Boligpark.

Innhold:

Overgang til ny bolig gir forventinger. På Sørlia boligpark er det derfor lagt vekt på at du skal trives, og at det er her du får den gode følelsen. Her vil du nyte godt av leilighetens lyse og gode romfølelse, med store vindusflater og rene linjer. Samtidig har du en herlig terrasse hvor bla. deler av rekkverket er utført i glass, for at du skal få mest mulig ut av beliggenheten med sin fine utsikt over Eidsbotn.

Prosjektet blir en helt ny og helhetlig boligpark som vil bestå av totalt 8 familieboliger og 18 leiligheter. Nå i 1. byggetrinn skal det selges 6 leiligheter og 4 familieboliger. Leilighetene oppføres i 2. etasjer, med svalgang til alle leiligheter i 2. etasje.

Standard:

Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å måtte tenke på vedlikehold og oppussing. Gjennomtenkte planløsninger og god kvalitet er satt i fokus.

Kommer du tidlig inn i prosessen vil du også få muligheten til å sette mer av ditt personlige preg på boligen.

Det er satt en god standard i leilighetene, med varme i gulv i stue, kjøkken, entré og bad, flislagt gulv i entré og på bad, eikeparkett i resterende rom, flislagt bad med veggfestet toalett og dusjhjørne med dusjvegger.

Fyring/Oppvarming:

Stue og kjøkken, entre og bad/vaskerom leveres med elektriske varmekabler.

Beliggenhet:

Sørlia boligpark ligger sentralt med gangavstand til Levanger sentrum, men samtidig i landlige omgivelser og med populære turområder i umiddelbar nærhet. Er du en morgenfugl har du alle muligheter for å starte dagen med en frisk morgendukkert!

Adkomst:

Kjør over Sundbrua fra Levanger sentrum. Ta første veg til venstre og følg denne ca.3 km. Sørlia Boligpark ligger på høyre hånd.

Parkering:

Alle leilighetene vil få tildelt en parkeringsplass i carport. I tillegg vil det bli en felles gjesteparkeringsplass for hele Sørlia Boligpark.

Flere bilder

Ingen bilder
- Det finnes ikke mange tomter som dette lenger
Nyheter

Vikhammerstrand skal snart få selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger. Det de alle har felles er spektakulær utsikt, gode solforhold og kort vei til alt man trenger i hverdagen.

Les mer
Levanger Brygge trinn 2 - Endelig for salg!
Nyheter

Endelig er Levanger Brygge trinn 2 ute for salg. Interessen for de nye leilighetene er stor og det er knyttet stor optimisme rundt salgsmøte på Famille mandag 2.mars kl 18! Et flott samarbeidsprosjekt med TOBB!

Les mer
Sebo deltar på årets "Boligdag på Verdal"!
Nyheter

For 3.året på rad arrangeres det Boligdag på Verdal. Og vi er selvfølgelig tilstede!

Les mer

Meld interesse

Kontakt oss

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Ivar Andre Årstadvold Pedersen
Salgs- og markedssjef
461 91 655
ip@seboboliger.no