Hammeren Boligpark, leiligheter

Leilighetsbygg, 6 leiligheter. Heis, carport og sportsbod. Mo i Rana

Se prosjektet sin hjemmeside
Kontakt ossMeld interesse
Se bilder
Se video
Se prosjektet på finn.no

Beliggenhet og nærområdet

Hammeren Boligpark ligger i et stille og rolig boligområde i landlige og naturskjønne omgivelser ca. 5 km utenfor sentrum av Mo i Rana. På Hammeren er det kombinasjon av bolig og landbruk, og man er omkranset av en flott natur samtidig som man er nær bylivet. Kun en spasertur unna er populære Klokkerhagen som er et flott fritidsområde året rundt som blant annet tilbyr et fantastisk turløypenett, badeplasser, volleyballbane, plassbygget grill og lekeplass - virkelig et rekreasjonsområde for alle aldersgrupper. Hammeren er tilknyttet Gruben skolekrets, avstand om lag 4 km.

Hammeren Boligpark - et botilbud for alle!

Hammeren Boligpark er et spennende prosjekt som det har vært jobbet med i flere år. Hammeren har en sunn befolkningssammensetning med kombinasjon av barn, ungdom, voksne og eldre- og nettopp derfor tilbyr Hammeren Boligpark ulike boligformer slik at den gode befolkningssammensetningen skal kunne fortsette. Her skal alle generasjoner finne et botilbud, og her kan man bo lenge.
Det er planlagt flere byggetrinn, og nå er det første leilighetsbygget ute for salg. Her kan man bo i et moderne leilighetsbygg i et helt nytt boligområde i naturskjønne omgivelser på Hammeren.

Endelig skal Hammeren Boligpark utvikles videre, og nå lanseres det første leilighetsbygget. I naturskjønne omgivelser kan hverdagen lettes i en helt ny leilighet i et bygg med heis. Å bo i borettslag er både behagelig og enkelt, samtidig som man blir en del av et helt nytt boligfelt.
Leilighetene har en gjennomtenkt og god planløsning, store vindu i stue som med utgang til en romslig og takoverbygd balkong. Et ekstra pluss er den praktiske løsningen mellom bad og vaskerom. Leilighetene er i ulike størrelser med to eller tre soverom, og har moderne og tidløse overflater og innredninger. Leilighetene i 2. etasje har skråhimling som gir ekstra takhøyde og romfølelse i kjøkken/stue.

Flere bilder

Ingen bilder

Meld interesse

Kontakt oss

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Ivar Andre Årstadvold Pedersen
Salgs- og markedssjef
461 91 655
ip@seboboliger.no