Vikhammerstrand AS signerte kontrakt med Ruta Entreprenør

Ruta Entreprenør og prosjektselskapet Vikhammerstrand AS signerte mandag 5. oktober kontrakten for byggetrinn 1 ved boligprosjektet Vikhammerstrand. Kontrakten omhandler byggingen av 51 leiligheter, 11 rekkehus og 5 eneboliger ved Vikhammer i Malvik kommune.

 

Oppstartbyggeplass vil være i november med endelig overlevering sommeren 2022.

 

Utbyggerne bak Vikhammerstrand AS er Sebo Boliger og Fredensborg Bolig. Totalt har de planerom å utvikle ca. 400 boligenheter ved den 40 dekar store tomta.

 

Administrerendedirektør i Rune Storm i Ruta Entreprenør var veldig fornøyd med kontraktinngåelsen;

 

«Den store utbyggingen ved Vikhammerstrand var noe vi tidlig så oss ut som ettspennende prosjekt, og jeg er glad for at vi nå har signert kontrakten forbyggetrinn 1. Prosjektet har flott beliggenhet, gode salgstall og ligger kun 10minutter kjøretid utenfor Trondheim. Dette er med på å sikre god ordrereserve og arbeidsplasser for Ruta og våre samarbeidspartnere i Trondheims-området de neste årene. Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet og ser frem til et godt samarbeid med Byggherre. Sammen skal vi videreutvikle og sikre levering av et flott prosjekt innenfor gitte rammer og fremdriftsplan».

 

Dagligleder i Sebo Boliger Erling Bratland var også fornøyd med valget av entreprenør;

 

«Vier fornøyde med å ha fått på plass en solid totalentreprenørentreprenør og ser frem til et godt samarbeid. Etter flere års forarbeid gleder vi oss til å settespaden i jorda og starte utbyggingen på Vikhammerstrand».

Sebo deltar på årets "Boligdag på Verdal"!
Nyheter

For 3.året på rad arrangeres det Boligdag på Verdal. Og vi er selvfølgelig tilstede!

Les mer
- Det finnes ikke mange tomter som dette lenger
Nyheter

Vikhammerstrand skal snart få selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger. Det de alle har felles er spektakulær utsikt, gode solforhold og kort vei til alt man trenger i hverdagen.

Les mer
Levanger Brygge trinn 2 - Endelig for salg!
Nyheter

Endelig er Levanger Brygge trinn 2 ute for salg. Interessen for de nye leilighetene er stor og det er knyttet stor optimisme rundt salgsmøte på Famille mandag 2.mars kl 18! Et flott samarbeidsprosjekt med TOBB!

Les mer