Nyheter

Levanger Brygge trinn 2 - Endelig for salg!

Levanger Brygge så for første gang sitt lys for en stund tilbake. Interessen rundt det første byggetrinnet var enorm! Godt over 100 personer kom på det første informasjonsmøtet.
Salget av trinn 1 har gått veldig bra og i skrivende stund er det kun få ledige leiligheter.

Nå er endelig trinn 2 lansert!

Levanger Brygge trinn 2 består av 27 enheter i fra 52-114 kvm BRA hvor alle leilighetene disponerer parkeringsplass i kjeller. Byggets fasade er utformet slik at man får private uterom og best mulig utsikt. Ved ferdigstillelse vil trinn 2 innlemmes i trinn 1 som består av 2 hus.

Et pust i hverdagen

- Vi har gledet oss veldig til å vise frem dette i markedet. Allerede ser vi at markedet responderer veldig bra på det som er presentert, sier Ivar-André Årstadvold-Pedersen (salgs- og markedsansvarlig i Sebo Boliger AS).

- Sammen med TOBB har vi laget et godt prosjekt med fine leiligheter på et av de beste tomtene Levanger har å by på. Dette må jo bli bra, sier en optimistisk Årstadvold-Pedersen.

Egen hjemmeside

Alle som ønsker mer info om prosjektet må kontakte megler Aktiv Levanger på tlf 979 76 172 eller gå inn på prosjektets hjemmeside: www.levanger-brygge.no.

21.11.2019
Vikhammerstrand AS signerte kontrakt med Ruta Entreprenør

Vikhammerstrand AS signerte kontrakt med Ruta Entreprenør for utbyggingen av Vikhammerstrand.

Les mer
Sebo deltar på årets "Boligdag på Verdal"!
Nyheter

For 3.året på rad arrangeres det Boligdag på Verdal. Og vi er selvfølgelig tilstede!

Les mer
- Det finnes ikke mange tomter som dette lenger
Nyheter

Vikhammerstrand skal snart få selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger. Det de alle har felles er spektakulær utsikt, gode solforhold og kort vei til alt man trenger i hverdagen.

Les mer