Nyheter

- Det finnes ikke mange tomter som dette lenger

Rundt 15 minutter unna Trondheim sentrum finner du Vikhammerstrand. Som navnet tilsier har man fjorden som sin nærmeste «nabo» her, og det virker som om mange drømmer om å bo i disse idylliske omgivelsene.

Det skjer nemlig spennende ting på Vikhammerstrand. I løpet av årene som kommer skal det bygges 400 flotte boligenheter her. Alt fra selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger.

Byggingen starter i løpet av høsten 2020, men allerede nå har allerede mange bestemt seg for å flytte hit.

- Interessen har vært helt formidabel, sier Morten Løvseth, eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1.

Naturlig forklaring

Uten noe spesiell form for annonsering, bortsett fra et skilt like ved tomta som ledet til hjemmesiden til prosjektet, har flere av de største selveierleilighetene allerede blitt solgt, men det kommer til å bli lagt ut flere større leiligheter i neste salgstrinn.

- De 15 første leilighetene ble solgt i løpet av en uke. Det er selvsagt utrolig morsomt og viser at mange ser for seg å leve her i årene som kommer, sier Løvseth.

Løvseth tror det er flere faktorer som spiller inn på pangstarten til Vikhammerstrand. Men han tror at det stort sett har en naturligforklaring.

- Her får man jo en helt spektakulær utsikt over fjorden og solforholdene er gode dagen lang. Dette er jo «indrefileten» i Vikhammer, og jeg tror mange har fått med seg dette, sier Løvseth.

- I tillegg har vi mange gode leilighetsløsninger, som folk har blitt imponert over. Her skal alle kunne finne en leilighet som passer for dem, legger Løvseth til.

Og selv om det etter planen skal komme 400 boligenheter her, så ligger alt til rette for at alle beboerne skal kunne nyte både utsikten og solforholdene på Vikhammerstrand året rundt.

- Hvis du ser på tomta, så ser du at den heller ned mot fjorden. Arkitekten har utnyttet dette godt og sørget for at alle enhetene får optimale utsikt- og solforhold, sier Ivar-André Årstadvold-Pedersen, salgsansvarlig i Sebo Boliger.

Sammen med Fredensborg Bolig AS utgjør de utbyggeren Vikhammerstrand AS.

Alle leilighetene får store vinduer. Kombiner dette med gode solforhold, så får du en lys og trivelig leilighet. Utsikten er det heller ingenting å si på.

Lettvint hverdag

Akkurat nå er det 36 selveierleiligheter som ligger ute forsalg. De rommer fra 44 kvadratmeter opp til 124.

- Her finner du leiligheter som passer for alt fra førstegangskjøperen til godt voksne, som ønsker en lettstelt bolig. Standarden og planløsningene er svært gode. I tillegg kan folk tilpasse leilighetene etter sine egne ønsker. Det gjelder blant annet på flisvalg, kjøkken og baderom, sier Årstadvold-Pedersen.

«Laidback» har vært et stikkord for Vikhammerstrand hele i prosessen. I tillegg til spektakulær beliggenhet, er det også kort vei til alt man trenger i hverdagen.

- Det er kort vei til skole, barnehage og fritidsaktiviteter. Busstopp, togstopp og butikker ligger i gangavstand. Alt ligger til rette for en lettvint hverdag, sier Årstadvold-Pedersen.

21.11.2019
Vikhammerstrand AS signerte kontrakt med Ruta Entreprenør

Vikhammerstrand AS signerte kontrakt med Ruta Entreprenør for utbyggingen av Vikhammerstrand.

Les mer
Sebo deltar på årets "Boligdag på Verdal"!
Nyheter

For 3.året på rad arrangeres det Boligdag på Verdal. Og vi er selvfølgelig tilstede!

Les mer
Levanger Brygge trinn 2 - Endelig for salg!
Nyheter

Endelig er Levanger Brygge trinn 2 ute for salg. Interessen for de nye leilighetene er stor og det er knyttet stor optimisme rundt salgsmøte på Famille mandag 2.mars kl 18! Et flott samarbeidsprosjekt med TOBB!

Les mer